AE101 Owners Club
Please log in or register


AE101 Owners Club is a group of 7th gen Corolla enthusiasts from all over the world. If you're a fellow enthusiast, then join us today!
 
HomeRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» The "Green Panda" Hatchback
PROBLEM EmptyTue Jan 14, 2020 9:14 pm by ORAIOO

» Charlene the AE102
PROBLEM EmptySat Dec 28, 2019 10:22 am by Hiro

» AE101 Corolla DX SW Station Wagon REAR Bumper Reinforcement & Brackets
PROBLEM EmptySun Dec 22, 2019 1:20 am by sozzled

» Grandpa`s Corolla
PROBLEM EmptyTue Dec 17, 2019 10:39 am by Azeem123

» My corolla 1.3Turbo
PROBLEM EmptyTue Dec 17, 2019 9:25 am by crusty rolla

» conversion to 5x114.3
PROBLEM EmptyFri Dec 13, 2019 12:48 pm by noodlekid

» What is your Coilover Setup ?
PROBLEM EmptyWed Dec 04, 2019 8:20 am by gold94corolla

» gold94corolla's Subaru Impreza Front Bumper DIY!
PROBLEM EmptySun Dec 01, 2019 10:04 am by Azeem123

» Front & Rear 5 Lug Swap
PROBLEM EmptyTue Nov 26, 2019 1:48 pm by CloudStrife

» Power retractable (folding) JDM mirror wiring
PROBLEM EmptyTue Nov 19, 2019 5:36 am by Dennisrolla

» FOR SALE
PROBLEM EmptyMon Nov 18, 2019 4:38 am by Mikey23

» Jdm corner lights connections
PROBLEM EmptyMon Nov 18, 2019 3:25 am by emmet.harten3

» Toyota JZX100 (Mark2) Lips PNP For AE101 GT Bumper
PROBLEM EmptySat Oct 26, 2019 6:40 pm by eefui

» ST185 Carlos Sainz Front Seats
PROBLEM EmptyWed Oct 23, 2019 7:32 am by gold94corolla

» FS: Rare AE101 JDM Underseat Storage Drawer
PROBLEM EmptyWed Oct 23, 2019 1:39 am by ORAIOO

Who is online?
In total there are 9 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 9 Guests

None

Most users ever online was 213 on Tue Nov 05, 2019 11:32 am
Top posters
miib14 (7358)
PROBLEM I_vote_lcapPROBLEM I_voting_barPROBLEM I_vote_rcap 
gold94corolla (5197)
PROBLEM I_vote_lcapPROBLEM I_voting_barPROBLEM I_vote_rcap 
SHEHROZE ARAIN (1783)
PROBLEM I_vote_lcapPROBLEM I_voting_barPROBLEM I_vote_rcap 
MirrorEyes (1540)
PROBLEM I_vote_lcapPROBLEM I_voting_barPROBLEM I_vote_rcap 
magweal (1403)
PROBLEM I_vote_lcapPROBLEM I_voting_barPROBLEM I_vote_rcap 
Sgt_Lyna (1243)
PROBLEM I_vote_lcapPROBLEM I_voting_barPROBLEM I_vote_rcap 
Kiwi-Corolla (1218)
PROBLEM I_vote_lcapPROBLEM I_voting_barPROBLEM I_vote_rcap 
knite (1102)
PROBLEM I_vote_lcapPROBLEM I_voting_barPROBLEM I_vote_rcap 
Corolla Sound (1102)
PROBLEM I_vote_lcapPROBLEM I_voting_barPROBLEM I_vote_rcap 
Argew24 (1044)
PROBLEM I_vote_lcapPROBLEM I_voting_barPROBLEM I_vote_rcap 
Statistics
We have 3773 registered users
The newest registered user is princemow

Our users have posted a total of 42307 messages in 2948 subjects
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Please Donate to the Site
Like Us On Facebook!

Share
 

 PROBLEM

Go down 
AuthorMessage
BRIDGY
Super Member
Super Member
BRIDGY

Posts : 965
Reputation : 43
Join date : 2012-01-02
Age : 31

PROBLEM Empty
PostSubject: PROBLEM   PROBLEM EmptyWed Aug 29, 2012 2:15 am

is everyone's computer displaying avatars and pics on threads or is it just mine because not been able to see pics on threads all day? thanks

_________________
PROBLEM Bridgy10
                        3SGTE AE101 & OCTAVIA TDI OWNER
Back to top Go down
MirrorEyes
Canada Rep
Canada Rep
MirrorEyes

Posts : 1540
Reputation : 43
Join date : 2011-09-26
Age : 25
Location : Ontario, Canada

PROBLEM Empty
PostSubject: Re: PROBLEM   PROBLEM EmptyWed Aug 29, 2012 2:18 am

Certain threads used to do that for me, but now some threads just take a bit longer than others to load (some up to 30 seconds) but all eventually do.

_________________
PROBLEM Mirror12
Facebook
Back to top Go down
knite
Supreme Member!
Supreme Member!
knite

Posts : 1102
Reputation : 15
Join date : 2012-07-08
Location : Kent

PROBLEM Empty
PostSubject: Re: PROBLEM   PROBLEM EmptyWed Aug 29, 2012 3:04 am

i had same thing earlier. i changed to google chrome and it seems ok now

_________________
PROBLEM Siggy1png
Back to top Go down
miib14
Site Administrator
Site Administrator
miib14

Posts : 7358
Reputation : 158
Join date : 2011-04-27
Age : 29
Location : Manchester

PROBLEM Empty
PostSubject: Re: PROBLEM   PROBLEM EmptyWed Aug 29, 2012 5:36 am

mines working fine

_________________
PROBLEM MIIB

★ 1993 Toyota Corolla Saloon  ★
トヨタ 花
♥️ AE-202 Owner ♥️

It's all about N/A Power.....
198 bhp and 148 lbft

Back to top Go down
http://www.ae101ownersclub.com
BRIDGY
Super Member
Super Member
BRIDGY

Posts : 965
Reputation : 43
Join date : 2012-01-02
Age : 31

PROBLEM Empty
PostSubject: Re: PROBLEM   PROBLEM EmptyWed Aug 29, 2012 5:43 am

ok must be my browser thanks.

_________________
PROBLEM Bridgy10
                        3SGTE AE101 & OCTAVIA TDI OWNER
Back to top Go down
gold94corolla
Site Administrator
Site Administrator
gold94corolla

Posts : 5197
Reputation : 181
Join date : 2011-04-29
Age : 33

PROBLEM Empty
PostSubject: Re: PROBLEM   PROBLEM EmptyWed Aug 29, 2012 5:48 am

Yeah if there are a lot of pictures on a page, for some reason this site has to load them all completely before it will display anything.

_________________
PROBLEM 22907_sPROBLEM Kangar13
Back to top Go down
Sgt_Lyna
Supreme Member!
Supreme Member!
Sgt_Lyna

Posts : 1243
Reputation : 24
Join date : 2011-07-12
Age : 32
Location : Netherlands

PROBLEM Empty
PostSubject: Re: PROBLEM   PROBLEM EmptyWed Aug 29, 2012 8:01 am

Yep, it can take some time to load, but I'm experiencing no problems thusfar with Firefox, Chrome, Opera or Safari.

_________________
PROBLEM Sgtlyn10
Back to top Go down
knite
Supreme Member!
Supreme Member!
knite

Posts : 1102
Reputation : 15
Join date : 2012-07-08
Location : Kent

PROBLEM Empty
PostSubject: Re: PROBLEM   PROBLEM EmptyWed Aug 29, 2012 8:33 am

there was definatly a problem with ie as it just puts a cannot diplay pic icon in the place of the picstures. its probably needing an update or something.

i figured it was quicker to use chrome lol

_________________
PROBLEM Siggy1png
Back to top Go down
BRIDGY
Super Member
Super Member
BRIDGY

Posts : 965
Reputation : 43
Join date : 2012-01-02
Age : 31

PROBLEM Empty
PostSubject: Re: PROBLEM   PROBLEM EmptyWed Aug 29, 2012 9:06 pm

all sorted running with chrome now cheers

_________________
PROBLEM Bridgy10
                        3SGTE AE101 & OCTAVIA TDI OWNER
Back to top Go down
knite
Supreme Member!
Supreme Member!
knite

Posts : 1102
Reputation : 15
Join date : 2012-07-08
Location : Kent

PROBLEM Empty
PostSubject: Re: PROBLEM   PROBLEM EmptyWed Aug 29, 2012 10:21 pm

coolio Very Happy

chrome seems to be the way forward atm Smile

_________________
PROBLEM Siggy1png
Back to top Go down
gold94corolla
Site Administrator
Site Administrator
gold94corolla

Posts : 5197
Reputation : 181
Join date : 2011-04-29
Age : 33

PROBLEM Empty
PostSubject: Re: PROBLEM   PROBLEM EmptyWed Aug 29, 2012 10:27 pm

Chrome and Firefox have always been "the way forward" lol.

_________________
PROBLEM 22907_sPROBLEM Kangar13
Back to top Go down
MirrorEyes
Canada Rep
Canada Rep
MirrorEyes

Posts : 1540
Reputation : 43
Join date : 2011-09-26
Age : 25
Location : Ontario, Canada

PROBLEM Empty
PostSubject: Re: PROBLEM   PROBLEM EmptyThu Aug 30, 2012 5:29 am

I run Firefox, been a bit iffy as of late

_________________
PROBLEM Mirror12
Facebook
Back to top Go down
knite
Supreme Member!
Supreme Member!
knite

Posts : 1102
Reputation : 15
Join date : 2012-07-08
Location : Kent

PROBLEM Empty
PostSubject: Re: PROBLEM   PROBLEM EmptyThu Aug 30, 2012 7:08 pm

gold94corolla wrote:
Chrome and Firefox have always been "the way forward" lol.

idd, microsoft seem to be making a hash of things lately but i have to admit i prefer ie layout and the tabs work better for me in ie but i am forced to use chrome for now Sad

_________________
PROBLEM Siggy1png
Back to top Go down
Sponsored content




PROBLEM Empty
PostSubject: Re: PROBLEM   PROBLEM Empty

Back to top Go down
 
PROBLEM
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
AE101 Owners Club :: Help, Feedback & Contact :: Problems & Help!-
Jump to: